0%

Statement

Posted By: root On:


Dancesquare 2018!

 

Yes!  Dancesquare 2018 is een feit, we gaan door!

We zijn heel blij dat we jullie kunnen berichten dat Dancesquare ook dit jaar weer wordt georganiseerd tijdens  het bevrijdingsfestival Wageningen.

Helaas is het wel zo dat door lopende afspraken en gestegen kosten we genoodzaakt zijn een kleine bijdrage te vragen aan jullie als bezoeker . Alleen op die manier is het mogelijk weer een dik feest voor jullie neer te zetten.

Voor  € 10,- heb je onbeperkt toegang tot het Dancesquare terrein .

Voor dit bedrag krijg je een polsbandje,  1,5 muntje en gratis toiletten. Op deze manier betaalt iedere bezoeker voor een klein bedrag mee aan gestegen veiligheidskosten, organisatie etc.

Daarentegen gaan we jullie extra verwennen met een nóg dikkere line-up en een nóg dikker geluid.

Wij van Dancesquare hopen op jullie begrip voor de genomen maatregelen, omdat er anders geen Dancesquare kan worden gerealiseerd in 2018.

Laten we er met z’n allen een geweldig Bevrijdingsfestival  van maken met een Dancesquare waar we van 12:00 tot 24:00 kunnen dansen ,feesten en losgaan op de dikke muziek!

Voor informatie kun je terecht op onze website www.dancesquare.nl of like ons op Facebook  om op de hoogte te blijven van alles wat we voor jullie in petto hebben!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHARE
Expand
Play Cover Track Title
Track Authors